Faircoaching

Minden a Helyére Kerül

2018. július 19. 11:20 - Faircoaching

AVAGY a „rendes” emberek jó szokásai

computer-3114274_1920.jpg

 

Olyan sokat gondolkodtam már azon, hogy hogyan tudnék rendet tartani. Annyi energiát vesz el, hogy időről időre rendet rakok az asztalomon, kiválogatom a felesleges papírokat, kidobom a lejárt szavatosságú dolgokat. Mennyivel könnyebb lenne, ha minden alkalommal, amikor jön egy levél, rögtön a megfelelő helyre raknám a dokumentumot, a borítékot pedig kidobnám, nem igaz? Velem már sokszor előfordult, hogy kerestem például az ollót és ha nem tettem vissza a helyére, akár 10-15 percig is róttam a köröket a lakásban, vagy felemeltem minden tárgyat a telepakolt asztalról, hogy végre megtaláljam.

Nálatok hogy működik ez a rend dolog? Mi ketten nem mindig vagyunk jóban – a rend és én. Nemrég olvastam egy cikket Dr. Travis Bradburry-től, aki pontokba szedte, hogy a „rendes” emberek milyen jó szokásokat követnek. Igyekszem bevezetni ezeket a saját életembe, mert a külső rend belül is segít letisztítani a dolgokat. Arra gondoltam, hogy megosztom veletek ezeket a gondolatokat, hátha ti is hasonló problémákkal küzdötök.

Ha érdekel a folytatás, kattints az alábbi linkre:

https://www.faircoaching.hu/2018/07/17/minden-a-helyere-kerul-avagy-a-rendes-emberek-jo-szokasai/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faircoaching.blog.hu/api/trackback/id/tr2214122609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása